top of page

Ontspan met het drijvende chillisy ® PREMIUM POOL CUSHION in het water

Het drijvende zwembadkussen is tegelijkertijd zwembadstoel, badstoel en chaise longue - voor hoge eisen. Dit gigantische kussen geeft je stabiliteit, geeft je veiligheid en geeft je veiligheid die je nog nooit eerder op het water hebt gevoeld.Het is alsof het drijvende zwembadkussen naar je toe roept: "Laat het maar vallen, het is een koude tijd!" Maar pas op! Als je dit verzoek eenmaal hebt gedaan, is het gevaar zeer groot, om een ​​recidivist te worden - omdat zweven geweldig is!

Het drijvende Floating Chillisy® zwembadkussen is een manier om te ontspannen in een nieuwe manier van leven, ontspan als nooit tevoren, zet je gedachten op een wolk en ga weg, zodat je eindelijk kunt dromen ... laat je zacht worden door de warme stralen van de zon strelen, vrolijk zachtjes wentelen op het water in uw chillisy ® zwembadkussen, laat uw gedachten afdwalen.

De weersbestendige zwembadkussenhoezen van eersteklas acrylweefsel worden met grote precisie in Duits handwerk genaaid. De vulling bestaat uit hoogwaardige polystyreen ballen, die zijn geplaatst in scheurbestendige en waterdichte inlaten. Dit zorgt voor een laag eigen gewicht en het hoogste zit- en ligcomfort. De zwembadcollectie biedt volledig nieuwe mogelijkheden voor ontspanning op het water, in particuliere, commerciële en openbare ruimtes.

Naast premium zwembadkussens in verschillende afmetingen, bevat de zwembadserie ook de XXL-zwoegnoedels 'Super Maccheroni', de drijvende bidonhouder 'Champagne Belt' en de miniverzikkingskussens.

Zitzakken huren? Een evenement of bedrijfsactiviteit waarbij een loungegedeelte gewenst is, dan huurt u zitzakken. Lounge is al jaren erg populair: een ruimte waar de mens even helemaal tot rust kan komen. Lekker ontspannen onderuit zakken zonder te hoeven letten op de houding. Zitzakken nodigen dan ook uit om lekker te gaan zitten of hangen. U creëert hiermee een hoekje of plek waar bezoekers zich thuis voelen. Dit onderdeel mag eigenlijk niet ontbreken op een feest of evenement. Bij Huurland vindt u verschillende typen van deze zitgelegenheden. Zo kunt u kiezen voor het loungekussen of de lounge cube.

Laat Bezoekers Of Gasten Ontspannen

Een evenement kan erg vermoeiend zijn voor bezoekers of gasten. Vaak zien we dat ze toch op zoek zijn naar een plek om even bij te komen van alle drukte. Maar ook wordt een loungehoek zeer gewaardeerd om gezellig samen te zijn. Het loungekussen voelt heerlijk aan en iedereen kan hierin wegzakken. De cube is steviger en vooral geschikt voor ouderen of voor mensen die graag wat ondersteuning hebben. Beiden zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar en daardoor goed te combineren met andere inrichting, bijvoorbeeld bij stoelen huren.

Zitzakken Huren Door Heel Nederland

Huurland heeft een landelijke dekking waardoor iedereen deze lounge artikelen kan huren. Dankzij de haal – en brengservice is het mogelijk om snel gebruik te maken van onze huurproducten. Tegen voordelige tarieven richt u uw evenement in zoals u dat wenst. Want ook voor biertafels huren bent u bij ons op het juiste adres. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u precies vertellen wat u nodig heeft. Wij staan dan ook graag voor u klaar met vakkundig advies. Uw feest of bedrijfsactiviteit begint bij Huurland. De beste zitzakken vindt u bij Huurland, de specialist in zitzakken verhuur.

bottom of page